• Haven met gratis WiFi
  • Haven en parkeerterrein
  • Lange oploopsteiger
  • Picknicktafels rondom de haven

De haven

In onze haven zijn ligplaatsen voor 75 boten. De boxen hebben verschillende breedtes; van 2,30 tot 4,50 meter breed, allemaal met een lange oploopsteiger. Prijzen op aanvraag. Rondom de ligplaatsen is een royale groenstrook. U kunt gemakkelijk water tanken en er is een mogelijkheid voor een vaste stroomaansluiting. Voor de kinderen is er een speelterrein met schommels, een glijbaan en een wip. U heeft de beschikking over een keurig en modern douche- en toiletgebouw waarin ook een commode is voor kleine kinderen. Er is een ruim parkeerterrein en, indien gewenst, overdekte auto- of trailerstalling. Havengasten kunnen gebruik maken van onze wasmachine.
Voor iedereen is er goede Schraa Watersport WiFi.

Ligging

Midden tussen de Friese meren ligt onze haven aan de Welle. Zo vaart u hiervandaan rechtstreeks, zonder bruggen naar het Heegermeer; een prima uitgangspunt voor prachtige vaartochten. Maar niet alleen Heeg, ook Sneek, Sloten, Langweer, Hindeloopen en diverse andere plaatsen zijn goed te bereiken.

Met een van onze roeibootjes kunt u de Welle oversteken, waardoor u binnen een paar minuten in het gezellige centrum van Woudsend bent. Hier kunt u een terrasje pakken, door de talloze steegjes wandelen of gewoon even boodschappen doen.

Diesel tanken

Onze haven is uitgerust met een dieselpomp aan het water, waar ons personeel u graag helpt. We verkopen sinds 2018 Blauwe Diesel. Blauwe Diesel is dé duurzame dieselbrandstof van dit moment. Deze fossielvrije diesel wordt volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Blauwe Diesel is ook nog eens CO2-neutraal, emissiearm en biologisch afbreekbaar. Met alleen Blauwe Diesel is er geen kans op bacteriegroei. Meer informatie is te vinden op futurefuels.nl.
Tevens hebben wij een pomp met de vertrouwde TRAXX Diesel. Deze diesel is zuiniger dan gewone diesel en stoot minder CO2 uit. Daarnaast voorkomt het bacteriegroei in dieseltanks. Voor meer informatie kijk op www.traxx-diesel.nl/watersport.

Ook zijn bij ons handige voorzieningen om uw vuilwatertank te legen en bilgewater uit uw boot te zuigen.