• Hoogwerker voor mastreparaties tot 20m
  • Op afstand bestuurbare botenkar
  • Hijskraan voor schepen tot 10 ton
  • De winkel met verschillende benodigdheden voor uw boot

Onderhoud & Reparatie

Zowel het onderhoud van uw boot als van uw motor kunnen wij volledig verzorgen. Zo kunt u de romp en/of opbouw van uw boot laten poetsen, antifouling laten aanbrengen op het onderwaterschip, uw boot laten schilderen of uw motor een onderhoudsbeurt laten geven.
Ook voor allerlei reparaties zijn wij het juiste adres. Las- of slijpwerk is geen probleem en u kunt met allerlei vragen terecht. Daarnaast kunnen wij diverse onderdelen en accessoires leveren, zoals kunststof stootranden, aluminium scheepsramen, e.d..

Voor onderhoud en reparatie kan uw boot uit het water gekraand worden. Vervolgens kunt u in de loods of werkplaats onderhoud verrichten of dit door ons laten verzorgen.

Wij proberen u zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben de beschikking over een hoogwerker, waardoor reparaties aan bijvoorbeeld verlichting of windsnelheidsmeters aan masten tot 20 meter gedaan kunnen worden zonder dat de mast hoeft te worden gestreken.

Hijskraan

Schepen met een gewicht tot 10 ton kunnen bij ons uit het water getakeld worden. Per meter scheepslengte wordt voor het uit of in het water takelen 7,- gerekend.
Deze prijs is excl. het afspuiten van het onderwaterschip en transport van de boot.

Werkplaats/Doe-het-zelf-loods

In de doe-het-zelf-loods kunt u uw boot schuren en verven. Voor handelingen als lassen en slijpen kunt u in de werkplaats terecht. Benodigdheden als een schuurmachine met afzuiging kunt u bij ons huren. Verschillende klus- en verfbenodigdheden vindt u in onze winkel.
De werkplaats is verwarmd wat het klussen aangenamer maakt en de kwaliteit van uw schilderwerkzaamheden ten goede kan komen.

Stalling in de werkplaats of doe-het-zelf-loods kost 31,50 per dag of 195,- per week (excl. transportkosten en eventuele verwarmingskosten).

Winkel

In onze winkel zijn verschillende benodigdheden voor uw boot verkrijgbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan verf- en antifoulingartikelen, reinigings- en poetsmiddelen, touw, olieproducten, accu's, (rvs) bouten en moeren, olie- en brandstoffilters, impellers, vaarbomen en diverse soorten gasflessen. Niet voorradige artikelen kunnen op bestelling geleverd worden.